viataverdeviu.ro

miercuri, 28 septembrie 2011

Premieră MediaLab. 30 sept. @ CinemaPRO.

17 TINERI REGIZORI vă invită să le fiți alături în debutul cinematografic...

24 DE LUNI de efort susținut al echipei MediaLab se încheie acum...

30 SEPTEMBRIE 2011 va fi data la care veți vedea rezultatul...

16 SCURT METRAJE originale...

1 (primul) SCURT METRAJ 3D românesc...

19 este ora la care se strigă ”ACȚIUNE!”

Pentru mai multe informații vă rugăm accesați site-ul proiectului http://www.labmedia.ro/ sau ne puteți contacta la org.aur@gmail.com sau 0755.125.708 - Marie-Annette Apostu.

via Iris Alexe | Manager programe Fundatia Soros

Bucharest Sport Club organizeaza Inot la Gradi - "Inotul de Iarna"

Acest program cuprinde cursuri de initiere si de performanta pentru copii (cu varste incepand de la 3 ani), inscrisi la gradinita.

Sportul ne vindeca de boli sau ne fereste de ele, fiind inclus in bioritmul nostru si, alaturi de apa, aer si alimentatie, are sau trebuie sa aiba un rol esential in dezvoltarea fiecarui individ. El ne ajuta sa cunoastem si sa socializam cu persoane care au aceleasi preocupari ca ale noastre, care au inteles deja ca miscarea inseamna sanatate, ca viata devine mai frumoasa cand avem mai mult timp pentru noi, ca in loc sa dam banii pe medicamente, care au atatea efecte secundare, ne ocupam intr-un fel mult mai modern si mai sanatos de viata copiilor nostri.

In fond, "nu exista medicament mai ieftin decat miscarea".

Daca esti parinte si ai copilul la o gradinita, instiinteaza conducerea cu privirea la programul "Inot la gradi".

Daca detii o functie in conducerea unei gradinite, intra in contact cu noi pentru mai multe detalii despre acest program. Tranportul este gratuit, asigurat cu microbuzul nostru.

Prima sedinta este oferita gratuit!

Mai multe detalii aflati pe http://www.cursuri-inot-copii.ro/

luni, 26 septembrie 2011

Campania “Eşti mai mult decât îţi poţi imagina” ..

este lansata de MoreOfYou şi Hobby Cafe.

Aceasta se va derula în fiecare lună la Hobby Cafe, Str. Negustori Nr. 34, la intersecţie cu Str. Mântuleasa.

În fiecare lună, o zi îţi este rezervată. O zi în care să poţi întreba, să poţi experimenta GRATUIT şi să îţi reaminteşti cât de minunat eşti.

În septembrie, la debut, am ales trei zile pentru tine:
Luni 26.09.2011
Exerciţii gratuite Hemi-Sync (între orele 12:30 şi 14:00)
Şedinţe demonstrative de Vindecare Reconectivă (între orele 14:00 şi 15:30)

Miercuri 28.09.2011
Exerciţii gratuite MoreOfYou (între orele 12:30 şi 14:00)
Şedinţe demonstrative de Vindecare Reconectivă (între orele 14:00 şi 15:30)

Vineri 30.09.2011
Exerciţii gratuite MoreOfYou (între orele 12:30 şi 14:00)
Şedinţe demonstrative de Vindecare Reconectivă (între orele 14:00 şi 15:30)

Această campanie vine să-ţi reamintească un lucru aproape uitat, şi anume că tu eşti mai mult decât îţi poţi imagina, că tu eşti minunat exact aşa cum eşti. Imediat ce conştientizezi acest lucru, vei experimenta automat îmbunătăţirea şi transformarea tuturor zonelor vieţii tale: de la schimbarea unor procese şi credinţe interne profunde până la modificări ale fizicului tău – spre exemplu, de la creşterea motivaţiei, sporirea încrederii de sine, tratarea unor afecţiuni sau fobii, până la învăţarea accelerată a limbilor străine, posibilităţile sunt nelimitate.

Exerciţiile Hemi-Sync lucrează prin generarea unor semnale audio complexe, ultistratificate care acţionează simultan, creând o rezonanţă, reflectată prin producerea unor forme de unde cerebrale unice caracteristice diferitelor stări de conştiinţă. Rezultatul este o stare de focalizare la nivelul întregului creier.
Durata unui exerciţiu gratuit Hemi-Sync este de 30 de minute.

Programele audio MoreOfYou încastrează mesaje subliminale, sintetizate în fraze benefice şi afirmaţii puternice, alături de tonuri isocronice pe frecvenţe alpha şi theta asistate de muzică ambientală. Beneficiile acestor programe audio complexe sunt extraordinare prin faptul că transformările se produc în mod natural, în timp ce tu experimentezi o stare plăcută de relaxare.
Durata unui program audio MoreOfYou gratuit este de 15 de minute.

Vindecarea Reconectivă este adesea o experienţă ce îţi poate schimba întreaga viaţă, utilizând frecvenţe noi pentru a permite vindecarea corpului, minţii şi spiritului. Vindecarea Reconectivă este o tehnică energetică de vindecare şi este diferită de orice altă tehnică de vindecare pe care ai întâlnit-o. Frecvenţele Vindecării Reconective transcend tehnica şi te aduc la niveluri de vindecare dincolo de cele anterior accesibile.
Durata unei şedinţe demonstrative de Vindecare Reconectivă este de 12 de minute.

Sursa via Andrei Baritchi

duminică, 25 septembrie 2011

25 sept. Crosul Petrom.

Pe 25 septembrie, in Piata Constitutiei din Bucuresti, compania Petrom invita toti oamenii interesati de sport, de orice varsta la a sasea editie a Crosului Petrom. Inscrierile vor incepe la ora 8.30 iar startul va fi dat la ora 11.00.

Traseul de anul acesta are o lungime de aproximativ 4 km si este urmatorul: Piasa Constitutiei - Calea 13 Septembrie - strada Izvor - Blvd. Natiunilor Unite - Piata Constitutiei.

Noutatea aceste editii consta in sistemul de realizare a clasamentului alergatorilor, care va fi facut cu ajutorul unui sistem de monitorizare electronic. Fiecare participant la crosul Petrom va primi un tricou si un numar unic de participare in concurs, acestea fiind obligatorii pentru a putea masura performanta fiecarui participant in clasamentul final.

Participantii la crosul Petrom se pot inscrie la una din categoriile: Juniori (14-18 ani), Seniori (cu subcategoriile: 19-34 de ani, 35-44 de ani si 45-59 de ani) si Veterani (peste 60 de ani).

Premiile oferite constau in 4800 de litri de carburant la categoriile seniori si veterani (locul I: 300 litri de carburant, locul II: 200 litri de carburant, locul III: 100 litri de carburant) si vouchere de cumparaturi la magazinele Hervis Sports pentru juniori (locul I: 800 RON locul II: 600 RON, locul III: 400 RON). Tombola din acest an va asteapta cu 100 de premii surpriza.

Crosul Petrom va asteapta de asemenea cu numeroase surprize si un program artistic complet. Astfel, Carmen Bruma si Adrian Nartea vor fi alaturi de alergatori intreaga zi, specialistii centrelor sportive Worldclass au pregatit sesiuni de zumba, kickbox si cycling iar reprezentatii Hervis Sports va provoaca la un joc de baschet, tenis de masa, volei si fotbal.

De asemenea, medicul nutritionist Serban Damian va sussine un seminar de 30 de minute despre nutritia sanatoasa si nutritia sportiva iar pentru a va masura tensiunea arteriala si testa sanatatea, sunt alaturi specialistii de la Fundatia Romana a Inimii. Crosul Petrom se va incheia cu un concert sustinut de Elena Gheorghe.

via newsletter Ro Club Maraton

vineri, 23 septembrie 2011

In Premiera cu Carmen Avram. Duminica, 25 sept. ora 21:00.

Prima ancheta realizata in cadrul programului "Jurnalism de investigatie in slujba interesului public" este gata.

Duminica, incepand cu ora 21:00, la emisiunea "In Premiera cu Carmen Avram" difuzata la Antena 3, puteti urmari o investigatie jurnalistica despre mafia cerealelor.

Un scurt material promo puteti urmari pe pagina de Facebook a Fundatiei Soros.

Sursa: Madalina Oprisan | Asistent Relatii Publice Fundatia Soros

P.S. Romana Puiulet, Andrei Ciurcanu si MIhai Dina fac parte din castigatorii competitiei "Jurnalism de investigatie in slujba interesului public"

joi, 22 septembrie 2011

10 bijuterii pentru sufletul tau ..

Bijou 1
Bijou 2
sunt disponibile la ultima editie a licitatiei “Daca este joi, jinduiesti dupa bijuterii handmade!”.

Fondurile rezultate in urma acestei actiuni se vor transforma in daruri de Craciun pentru sufletele de copii care vor participa la Festivalul “Trec Magii prin Vatra Moldovei” organizat de Asociatia IHTIS.

Va invit calduros sa licitati pentru cele trei bijuterii expuse aici.

Important
1. licitatia se va incheia miercuri, 28 sept, ora 14:45.
2. solicitarile anonime nu se iau in considerare.
3. produsele se vor ridica din zona ASE Bucuresti.

Bijou 3
Sapte bijuterii sunt etalate pentru vanzare ..
aici pentru:
Bijou nr. 2 - 8 lei
Bijou nr. 3 - 9 lei

si aici pentru:
Bijou nr. 1 - 8 lei,
Bijou nr. 2 - 7 lei,
Bijou nr. 3 - 6 lei,
Bijou nr. 4 - 8 lei,
Bijou nr. 5 - 9 lei.

Va multumesc din suflet,
Vali
 
P.S. pentru vizualizarea bijuteriei este necesar un click pe poza!

marți, 20 septembrie 2011

22 - 25 sep. Targul National Imobiliar TNI.

La primul targ imobiliar al toamnei 2011, vizitatorii pot gasi cele mai noi ansambluri in exclusivitate la Targul National Imobiliar TNI.

Ofertele din cadrul expozitiei promit sa satisfaca toti clientii dornici de a-si cumpara o locuinta, iar ce este cel mai interesant de mentionat este faptul ca acum isi poti cumpara la TNI o vila la pret de apartament!

Vizitatorii sunt premiati inca de la intrarea in Palatul Parlamentului cu peste 50 de publicatii imobiliare gratuite si inscriere la tombolele organizate in perioada evenimentului. Companiile expozante si partenerii media au pregatit deja multe surprize si premii pentru cei ce le vor vizita standurile in cadrul TNI, cum ar fi: abonamente la reviste, decoratiuni si vouchere.

Locatie Palatul Parlamentului- Sala Unirea.

Program de vizitare
Joi- Sambata: 10.00 - 19.00;
Duminica: 10.00 - 16.00

Bilet intrare: 5 RON

http://www.targimobiliar.eu/

luni, 19 septembrie 2011

De unde iei credite pentru afacerea ta din zona rurala.

„Grasa si frumoasa” era o vorba din popor despre gospodina de la sat. In contextul actual ma refer la afacerea ta din zona rurala sau din orasele mici. Aceasta se intampla dupa ce obtii o micro-finantare potrivita de la specialistii good.bee credit.

Banii rezultati ii poti folosi imediat pentru:
- cultivarea produselor agricole,
- achzitia de animale;
- investitia in echipamente si utilaje agricole,
- construirea/renovarea/modernizarea unei pensiuni/depozit/spatiu de productie/etc
- reconstruirea unui sistem de irigatii,
- deschiderea unui coafor sau chiar a unei croitorii,
- multe alte posibilitati de extindere a afacerii tale.

Sumele pentru microfinantare variaza de la cateva sute de euro si pana la pragul maxim in valoare de 100.000 de euro.

Totul se stie intr-o comunitate sateasca. Astfel ca se formeaza un grup de maxim 60 de persoane care isi aleg prin vot secret un comitet de conducere. Acesta din urma va intocmi propriul raport cu recomandarile respective pe care il vor inainta diviziei de risc a institutiei good.bee credit. Daca o persoana nu plateste creditul, nimeni din grup nu mai are acces la finantare. Conform principiului „Toti pentru unul si unul pentru toti”, membrii grupului il conving pe respectivul sa-si achite datoria.

Datorita acestui principiu simplu si sanatos, finantarile acordate de Goodbee Credit IFN in primul semestru au sporit cu 63%, la 18,88 mil. lei, in timp ce numarul contractelor a crescut de aproape patru ori.

Agricultura continua sa detina cea mai mare pondere, cu 1.721 de credite acordate (96% din totalul de 1800), urmata de comert (48), servicii (22) si productie (9).

Ponderea regionala cea mai mare o detine Moldova, cu 13,93 milioane lei, urmata de Muntenia, cu 13,56 milioane lei, respectiv Transilvania, cu 13,3 milioane lei, microfinatarile fiind acordate in perioada ianuarie - iunie 2011.

Reteaua de birouri teritoriale prin care compania ofera serviciile de consultanta si finantare prin microcredite a ajuns la 11, urmand ca pana la sfarsitul anului sa fie deschis si in Bistrita-Nasaud.

Good.bee Credit IFN SA a fost infiintata in anul 2008, printr-un parteneriat intre Fundatia Centrul pentru Dezvoltare Economica (FDCE) si good.bee Holding, care face parte din grupul financiar-bancar Erste din Austria. Good.bee Credit isi desfasoara activitatea sub supravegherea Bancii Nationale a Romaniei, ca institutie financiara nebancara (IFN).

duminică, 18 septembrie 2011

O noua serie Practitioner NLP-4G ia startul in 30 septembrie 2011.

Incepand cu 30 septembrie 2011, Daniel Bichis - singurul est-european Master-Trainer NLP - va invita la un nou sir de experiente dincolo de orice carte si orice inregistrare video preluata de pe internet; va invita la un nou curs Practitioner NLP-4G.

Cursul este dedicat tuturor celor care doresc sa priveasca cu sinceritate in interior si sa-si descopere adevaratul potential.

Daniel a conceput cursul in spiritul traditiei create de Richard Bandler si Robert Dilts, asemeni unei aventuri a auto-cunoasterii ce pune mereu sub semnul intrebarii:
  • limitele autoimpuse ori stabilite de altii,
  • strategiile ce pareau de neschimbat,
  • pareri despre propria persoana si relatia cu ceilalti. 
Potentialul de schimbare si evolutie oferit de Competent Consulting noii grupe de exploratori ai NLP-4G™ poate fi doar trait sau imaginat. Daca esti pregatit sa-ti descoperi propria structura de perceptie, gandire, evaluare, integrare, luare a deciziilor si aplicare a lor, alatura-te celor care s-au inscris deja la aceasta noua serie Practitioner NLP-4G din 30 septembrie si ocupa unul din ultimele locuri ramase libere.
 
Cititi in continuare…

joi, 15 septembrie 2011

Daca iti plac bijuteriile handmade, atunci ..

Bijou 1
te invit sa participi acum la cea de-a doua editie a licitatiei “Daca este joi, jinduiesti dupa bijuterii handmade!”.

Fondurile rezultate in urma acestei actiuni se vor transforma in daruri de Craciun pentru participantii Festivalului “Trec Magii prin Vatra Moldovei” organizat de Asociatia IHTIS.


Iata cele cinci bijuterii propuse pentru astazi:

Bijou 2
1. Un colier remarcabil pentru o doamna distinsa la un eveniment de neuitat.

2. O bratara taman buna pentru un suflet rebel la un concert pop-rock.

3. pentru marea evadare la mare .. la mare departare de casa .. intr-o zi senina, sunt binevenite o pereche de cercei impreuna cu bratara aferenta.
Bijou 3
4. Daca vrei sa-ti impartasesti iubirea fata de mediu, te poti inconjura si de aceasta bratara FIMO.

5. Inelul si bratara sunt combinatia perfecta pentru buzele tale de un rosu aprins intr-o zi plina de succes.

Important
1. pretul de pornire pentru fiecare produs va incepe de la sapte lei.

2. licitatia se va incheia astazi, la orele 16:15. vineri, 16 sept. ora 16:15.


Bijou 4
3. solicitarile anonime nu se iau in considerare.

4. produsele se vor ridica din Bucuresti, de la sediul fundatiei la care activez cu spor (zona ASE, P-ta Romana).

Lucrand intr-un proiect cofinantat din fonduri structurale, sunt disponibil pana la orele 19:30, cel putin.

Asadar, va invit sa dati un reply la acest post specificand bijuteria si oferta voastra.
Bijou 5
Va multumesc pentru inspiratie,
Vali

P.S. pentru vizualizarea bijuteriei este necesar un click pe poza!

Update la http://ditoatepentrutotzi.blogspot.com/2011/09/daca-este-joi-jinduiesti-dupa-bijuterii.html

Destinul, Călătorie liberă ..

Ceea ce îți dorești nu se împlinește?

Oricât de mult te-ai strădui nimeni nu pare să îți aprecieze eforturile?

Cauți un partener, o parteneră potrivit/ă dar dai numai peste cei nepotriviți?

Știi că poți să faci atâtea lucruri în viață dar nu găsești oamenii potriviți?

Ți-ar plăcea să știi unde te potrivești cel mai bine și cum să ajungi acolo?

”Cel care înțelege esența Vieții nu se preocupă de ceea ce viața nu poate face. Cel care înțelege esența Destinului nu se preocupă de ceea ce cunoașterea nu poate face.”

Până acum destinul și îndeplinirea dorințelor tale au fost o chestiune de șansă.

Cu informațiile potrivite un destin mai bun devine o chestiune de alegere. Nu mai este un lucru pe care să îl aștepți, este un lucru pe care să îl realizezi.

Ai auzit spunându-se "Omul potrivit la locul potrivit la momentul potrivit?"

Joi seară 15 sept. ne întâlnim pentru a vorbi despre Destin și despre ce înseamnă să fii omul potrivit la locul potrivit la momentul potrivit, adică despre îmbunătățirea Destinului, pas cu pas.

Unde: București – Blvd. Mircea Vodă, Nr. 24
(vis-a-vis de hotelul NH Bucharest Hotel și Teatrul Evreiesc - 10 minute de metrou Unirii)

Înregistrare orele 19.45, începere la orele 20.00, durată 2 ore

Locuri limitate

Pentru confirmare și adresa exactă sunați la 0722 589 580

trainer: Iulian Pavel instructor Qi Gong, http://www.exercitii-qigong.ro/

Transparenta in Uniunea Europeana. Scrisoarea deschisa ..

a fost inaintata Guvernului Romaniei de Fundatia Soros alaturi de alte cinci organizatii – Centrul de Resurse Juridice, Centrul pentru Jurnalism Independent, Active Watch, Agentia de Monitorizare a Presei, Institutul pentru Politici Publice si Centru de Resurse pentru Participare Publica.

Prin intermediul acesteia se solicita Romaniei sa apere transparenta in cadrul Uniunii Europene, condamnand decizia Consiliului UE de a ataca hotararea Curtii de Justitie a UE prin care au fost facute publice pozitiile si numele statelor membre in cadrul negocierilor privind relaxarea prevederilor pentru accesul la informatii de interes public la nivelul UE.

Mai multe detalii veti gasi in materialul anexat.

via Andreea Chifan | Manager programe Fundatia Soros
0730 50 59 69 / achifan@soros.ro

luni, 12 septembrie 2011

Cursul de publicitate online cu Doru Panaitescu cuprinde un nou modul: Introducere in social media.

Cursantii de la editia din 14-15 septembrie vor parcurge in premiera noul capitol despre social media pentru afaceri care include:
• Tehnici de alegere a canalelor social media potrivite pentru o campanie
• Avantaje si dezavantaje in folosirea social media in mixul de comunicare online
• Studii de caz si exemple din campanii de social media

Inscrierile se fac pe site-ul www.marketeer.ro/inscrieri/ in limita locurilor disponibile.

Cursul are loc la sediul Reinvent Consulting, Splaiul Independentei nr. 273.

Tematica
- Intelegerea si segmentarea publicurilor tinta
- Instrumentele de publicitate online: de la banner, la mobile si social media
- Alocarea bugetelor, realizarea mediaplan-ului si optimizarea campaniilor
- Masurarea campaniilor online
- Studii de caz si exemple concludente

Sursa: Comunicate de presa

Despre grupele sanguine ..

Exista o corelatie indubitabila intre grupa de sange, alimentatie si sanatatea noastra.

Aceasta stiinta a grupelor sanguine permite posibilitatea de preventie a unor boli, a modalitatii de anti-aging si de tratare a surplusului de greutate.

In urma analizarii grupelor sanguine s-a demonstrat faptul ca unii oameni reusesc sa slabeasca datorita unor diete, iar ceilalti nu, desi urmeaza aceeasi pasi.

Afla dieta grupei tale sangvine in continuare.

duminică, 11 septembrie 2011

Petitie pt Rosia Montana.

Federatia Nationala pentru Protectia Animalelor se alatura eforturilor societatii civile de a face cunoscute consecintele deosebit de grave pe care le are proiectul minier propus de Rosia Montana Gold Corporation asupra mediului, a faunei si biodiversitatii Romaniei.

Daca nu v-ati lasat inselati de reclamele minicioase ale RMGC si dezbaterile partinitoare ale televiziunilor care primesc bani de la RMGC prin contracte de publicitate, sigur constientizati ca Rosia Montana si Romania se afla in acest moment sub amenintarea unui dezastru ecologic de proportii asemanatoare accidentului de la Cernobil.

Va rugam sa semnati petitia pe http://www.rosiamontana.net/ si sa participate la actiunile campaniei “Salvati Rosia Montana” – Impreuna putem opri acest dezastru!

Alaturati-va grupului local "Bucurestiul este eco" pe Facebook, grup ecologic si de actiune pentru Rosia Montana, pe http://www.facebook.com/groups/bucurestipentrurm/

1. Proiectul minier propune cea mai mare cariera cu crater deschis din Europa si cel mai mare baraj, inalt de 185 m. Acest baraj ar trebui sa sustina un lac cianurat cu o suprafata de 600 ha.

2. Barajul s-ar situa la 7 km in amonte de Abrud, oras cu peste 6000 de locuitori.

3. In caz de prabusire posibila a barajului, o parte din continutul iazului va fi deversata in reteaua hidrografica din zona, cu difuziune in Ungaria, Serbia, Bulgaria, Ucraina, Delta Dunarii si Marea Neagra. Un accident asemanator celui de la Baia Mare ar transforma Delta Dunarii intr-un Cernobil al pestilor si pasarilor.

4. La Baia Mare s-a produs una dintre cele mai mari catastrofe ecologice din Europa, din cauza folosirii cianurii in exploatarea aurului. In anul 2000, in raurile Tisa si Lapus au fost deversate peste 100 de tone de substante otravitoare. Au otravit 1200 de tone de peste si au contaminat sursele de apa potabila a 2,4 milioane de locuitori.

5. In urma accidentului de la Baia Mare, statul roman trebuie sa-i plateasca Ungariei despagubiri de 120 milioane de euro pentru poluarea Tisei.

6. Proiectul minier presupune dinamitarea a patru munti din jurul Rosiei Montana - Cârnic, Cetate, Orlea si Jig.

7. La 5 mai 2010 Parlamentul European a adoptat cu o majoritate zdrobitoare rezolutia pentru interzicerea din 2011 a mineritului pe baza de cianuri in Uniunea Europeana, cu recomandarea catre statele UE sa nu incurajeze noi proiecte de minerit pe baza de cianuri pana la interzicerea totala din 2011.

8. Pentru extragerea aurului se vor folosi pe parcursul celor 17 ani de exploatare, aproximativ 1.561.000 tone substante periculoase, dintre care 84.000 tone cianura de sodiu.

Semneaza petitia pe http://www.rosiamontana.net/

La „ Programul Mihail Kogalniceanu pentru IMM” te poti inscrie ..

online pe site-ul http://www.aippimm.ro/ sau direct pe link-ul http://programenationale2011.aippimm.ro/.

Programul consta in acordarea unei linii de credit, in valoare maxima de 125.000 lei / I.M.M. / an, cu urmatoarele facilitati:
a) dobanda partial subventionata - subventia acordata I.M.M.-urilor in cuantum de maximum 70% din dobanda calculata pentru creditele in lei, dar nu mai mult de 6,5% pe an din soldul sumei utilizate din linia de credit acordata in anumite conditii.
b) garantii in numele si in contul statului acordate de F.N.G.C.I.M.M., in calitate de mandatar al MFP, pentru creditele contractate de beneficiarii eligibili. Valoarea garantiei de stat poate fi de maximum 80%, dar nu mai mult de 100.000 lei , din valoarea creditului.

Beneficiarii eligibili sunt I.M.M.-urile care, la data aprobarii creditului, indeplinesc cumulativ urmatoarele criterii:
a) nu se afla in dificultate in sensul pct. 9 din Comunicarea Comisiei - Liniile directoare comunitare privind ajutorul de stat pentru salvarea si restructurarea întreprinderilor aflate în dificultate;
b) daca a fost emisa o decizie de recuperare a unui ajutor de stat impotriva lor, aceasta a fost deja executata, creanta fiind integral recuperata;
c) nu se afla in litigiu, in calitate de parati, cu MFP, MECMA si institutia de credit partenera;
d) suma ajutoarelor de minimis de care au beneficiat in ultimii 3 ani fiscali, luand in calcul inclusiv ajutorul acordat in baza programului, nu depaseste echivalentul in lei a 200.000 euro, respectiv 100.000 euro in cazul I.M.M.-urilor care isi desfasoara activitatea in sectorul transportului rutier;
e) nu figureaza cu credite restante in baza de date a Centralei Riscurilor Bancare (C.R.B.);
f) nu figureaza cu incidente majore cu cecuri si bilete la ordin in ultimele 12 luni in baza de date a Centralei Incidentelor de Plati (C.I.P.);
g) impotriva lor nu s-a deschis procedura insolventei;
h) prezinta institutiei de credit finantatoare garantii colaterale pentru cel putin 40% din valoarea creditului;
i) au minimum 2 ani de activitate consecutivi;
j) efectueaza cheltuieli eligibile.

Pentru info suplimentare, accesati site-ul Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii

Sursa: Compartiment Informare si Relatii Publice AIPPIMM

vineri, 9 septembrie 2011

joi, 8 septembrie 2011

Daca este joi, jinduiesti dupa bijuterii handmade!

Bijou No 1
Dragele mele, pentru ca la voi mi-e gandul (bineinteles, in afara programului de lucru), este vorba despre o licitatie de bijuterii handmade pe care o voi organiza in trei editii (08, 15 si 22 septembrie).

Asociatia IHTIS a pus la cale Festivalul de Colinde şi Datini Ortodoxe „TREC MAGII PRIN VATRA MOLDOVEI”.
Bijou No 2

Intrucat iubesc copiii care iti aduc bucurie ori de cate ori ii vezi cantand din suflet, fondurile rezultate in urma licitatiei se vor transforma in daruri de Craciun pentru participantii acestui eveniment plin de candoare. Mai puteti sustine aceasta initiativa si prin intermediul campaniei "Dorohoian de nota 10".

Va prezint alaturat cele trei bijuterii propuse pentru prima editie:
1. Bratara formata din accesorii Rhinestone cu strasuri maro care alterneaza cu margele filigranate argintii.
2. Cercei din cristale biconice verzi cu tortite argintii cu biluta.
3. Bratara constituita din margele tubulare din howlit reconstruit rosu alternate cu margele albastre.
Bijou No 3
Important
1. pretul de pornire pentru fiecare produs va incepe de la 3 lei.
2. licitatia se va incheia in aceeasi zi, la orele 16:15.
3. solicitarile anonime nu se iau in considerare.
4. produsele se vor ridica din Bucuresti, in aceeasi zi (de preferat), de la sediul fundatiei la care activez cu spor (zona ASE, P-ta Romana). Lucrand intr-un proiect cofinantat din fonduri structurale, sunt disponibil pana la orele 19:30, cel putin.

Concret, va invit sa dati un reply la acest post specificand bijuteria si oferta voastra.

Va doresc sa aveti parte de zile pline de inspiratie!
Vali

P.S. pentru vizualizarea bijuteriei este necesar un click pe poza!

miercuri, 7 septembrie 2011

Lectiile si atelierele de conversatie gratuite de limba engleza pentru copii ..

sunt organizate de Centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School.

Unde? La noul sediu deschis in zona Dorobanti (Str. Tokio nr. 9).

Durata: o ora.

Perioada: 12 septembrie- 1 octombrie.

Program: zilnic, Luni-Vineri.

Scop: stimularea motivatiei pentru studiul limbii engleze in randul acestora.

Modalitatea de inscriere si de participare este foarte simpla. Toti cei interesati vor trimite un e-mail cu ziua pentru care opteaza si categoria de varsta (cuprinse intre 4 si 14 ani), alaturi de datele de contact la adresa info@shakespeare-school.ro.

Participarea la lectile si atelierele demonstrative gratuite, nu implica inscrierea la cursul propriu-zis.

Pentru lista completa a lectiilor si atelierele gratuite de limba engleza puteti accesa http://www.shakespeare-school.ro/.

Taxa de poluare auto este redusa cu pana la 25% ..

conform  proiectului de Lege privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, aprobat de Executiv.

In cazul in care taxa de poluare platita de la 1 iulie 2008 este mai mare decat cea rezultata din aplicarea acestei legi, contribuabilii pot solicita restituirea sumelor reprezentand diferenta de taxa platita.

Taxa de poluare va fi platita, o singura data, atat pentru autovehiculele noi sau second-hand care sunt inmatriculate pentru prima data in Romania, indiferent daca autovehiculul este produs in tara sau strainatate.

Pentru autovehiculul inmatriculat inainte de anul 2007 pentru care nu a fost platita o astfel de taxa, aceasta va fi achitata la momentul primei transcrieri a dreptului de proprietate a autovehiculului, in cazul instrainarii acestuia.

Modalitatea de calcul a taxei este unitara pentru toate situatiile in care aceasta se achita. Aceasta se calculeaza pe baza unor criterii obiective (tipul motorizarii, capacitatea cilindrica, emisia de CO2 si norma de poluare), luand in considerare si deprecierea autoturismului.

Lansare Fondul Tematic de cercetare Romania-Elvetia

In cadrul Programului de Cercetare Romania – Elvetia se finanteaza proiecte comune de cercetare din urmatoarele domenii:
- Research on major diseases: cancer, cardiovascular diseases, diabetes and obesity;
- Impact of waste and pollutants on environment and climate;
- Sustainable energy;
- Economic Growth and Social Disparities.

Institutiile eligibile din Romania care pot aplica in cadrul acestui program sunt:
- Universitati de drept public;
- Institute nationale de cercetare si dezvoltare;
- Institute de cercetare, centre si unitati de cercetare si dezvoltare ale Academiei Romane sau Academiile de Ramura;
- Alte organizatii publice de cercetare si dezvoltare.

Institutiile eligibile din Elvetia care pot aplica in cadrul acestui program sunt:
- Universitati cantonale de invatamant superior (Cantonal universities of higher education);
- Institute Federale de Tehnologie si institute asociate (Swiss Federal Institutes of Technology and associated institutes)
- Universitati de stiinte aplicate (Swiss universities of applied sciences)
- Institute de cercetare federale si cantonale (Federal and cantonal research institutions)

Lansarea competitiei va avea loc in cadrul evenimentului Info-Day care va fi organizat in data de 16 septembrie 2011
Locatie: Aula Academiei de Studii Economice din Bucuresti
Durata de desfasurare: 9:00 - 12:30
Agenda: pdf
Evenimentul beneficiaza de servicii de traducere simultana
Inscrierile se fac prin email la adresa: monica.cruceru@uefiscdi.ro (va rugam sa mentionati institutia de unde proveniti)
Calendar:
16 septembrie 2011 - info-day
30 septembrie 2011 - lansare competitie
31 ianuarie 2012 - termen limita de depunere a aplicatiilor
sfarsitul lunii iunie 2012 - rezultate competitie
septembrie 2012 - contractare
Mai multe detalii aici.

Sursa: Iris Alexe | Manager de Programe Fundatia Soros

marți, 6 septembrie 2011

09-11 sept. ONGFest 2011. Bucuresti.

Locatie: Parc IOR, intrarea dinspre Baba Novac.

Vineri, 09 septembrie
Sala Terasa Belvedere
14:00 – 16:00 – „Credite pentru intreprinderi sociale de la BCR. Cum ne pregatim pentru a putea obtine o astfel de finantare?” - Banca Comerciala Romana

Foisor
12:00 – 14:00 – „Teatru forum” – Fundatia Estuar
14:00 – 16:00 – „Cum gandesc un model de afacere in economia sociala” – roPot
16:00 – 17:00 – „Impactul intreprinderii sociale asupra ONG-ului – beneficii si provocari” – NESsT

Cort
12:00 – 13:30 – Prezentare interactiva „Move” – Fundatia Terre des Hommes – Lausanne
14:00 – 15:00 – „Electro Braconaj” – Asociatia Salvati Dunarea si Delta
15:00 – 17:00 – „Sezatoarea SEV” – Pro Vobis – Centrul National de Resurse pentru Voluntariat
17:00 – 19:00 – „Alege o Nastere Netraumatica” – Proiectie documentar urmata de o discutie despre Planul de Nastere – Asociatia Mame pentru Mame
19:00 – 20:00 – Proiectie filme documentare pe subiecte ce tin de democratie, drepturile omului – Asociatia Pro Democratia

Sambata, 10 septembrie
Sala Terasa Belvedere
10:00 – 13:00 - „Extremismul – o atitudine tot mai des întâlnită în Romania?” – Policy Center for Roma and Minorities si FDSC
14:00 – 17:00 – „Cum contribuie Anul European al Voluntariatului (AEV) la recunoasterea competentelor obtinute prin voluntariat, la crearea unui cod etic pentru organizatiile care lucreaza cu voluntari si la voluntariatul sprijinit de angajator!”– Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale si ProVobis

Foisor
11:00 – 12:00 – „Campaniile anuale de redirectionare a 2% din impozitul pe venit: acceseaza-ti dreptul la optiune” – SMURD
12:30 – 14:30 – „Cum ne finantam eficient?” – Allberry
15:00 – 16:00 – Batutele romanesti si irlandeze – Asociatia IO NI KA

Cort
10:00 – 11:30 – Curs despre Nasterea Naturala Activa si Nasterea in Apa – sustinut de Supermama Ana Maitan – Asociatia Mame pentru Mame
11:30 – 13:00 – Proiectie Documentar Afla Adevarul despre Nastere! Nasterea in Media versus Nasterea Reala – Proiectia este urmata de o discutie deschisa – Asociatia Mame pentru Mame
13:30 – 16:00 - Ateliere Storytelling si Innovation Lab – Life After Work
16:30 – 17:30 – „Zambeste pentru 2!” Curs inedit despre Sanatatea Orala a Gravidei, Mamei si Bebelusului sustinut de Medicul Stomatolog Bogdan Calenic – Asociatia Mame pentru Mame
17:30 – 19:00 – Proiectie Documentar – Ce vor bebelusii ? Proiectia este urmata de o discutie deschisa – Asociatia Mame pentru Mame
19:00 – 20:00 – Proiectie filme documentare pe subiecte ce tin de democratie, drepturile omului – Asociatia Pro Democratia

Duminica, 11 septembrie
Sala Terasa Belvedere
09:30 – 13:00 – „Romania, Europa, Terra: Educatie globala” – Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile
14:00 – 16:00 – Prezentare interactiva „Move” – Fundatia Terre des Hommes – Lausanne

Foisor
12:00 – 13:00 – „Voluntariatul in sprijinul varstnicilor: intre provocari si beneficii” – Asociatia Principesa Margareta
14:00 – 15:00 – Dansuri latino & cubaneze – Asociatia IO NI KA

Cort
10:00 – 11:30 – „Si Taticii Nasc!” Curs inedit pentru Taticii despre Sarcina, Nastere, Sex si Parenting – sustinut de Supermama Ana Maiţa – Asociatia Mame pentru Mame
11:30 – 13:00 – Curs „Protejeaza-ti Feminitatea la Nastere!” Curs inedit despre metodele de protejare a Perineului la Nastere, sustinut de Supermama Ana Maiţa – Asociatia Mame pentru Mame
14:00 – 15:00 – Prezentarea Galei Participarii Publice – Centrul de Resurse pentru Participare Publica
17:00 – 19:00 – Nasterea e o Afacere – Documentar despre modul in care nasterea a ajuns sa fie considerata o afacere in lumea moderna si cum acest fapt a modificat grav perceptia femeilor despre abilitatea lor de a naste – Asociatia Mame pentru Mame
19:00 – 20:00 – Proiectie filme documentare pe subiecte ce tin de democratie, drepturile omului – Asociatia Pro Democratia

Detalii pe http://ongfest.ro/

Legenda:
Sala Terasa Belvedere – et. 12, Complex Belvedere, Str. Baba Novac nr. 19
Foisor – Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR – intrarea principala dinspre Baba Novac)
Cort – Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR – intrarea principala dinspre Baba Novac)

Desecretizarea integrala a documentatiei RMGC este solicitata de catre FCRM.

Fundatia Culturala Rosia Montana (FCRM) solicita Guvernului desecretizarea intregii documentatii pentru proiectul minier Rosia Montana. Totodata, apreciaza initiativa Ministerului Economiei de a publica o parte din contractele si documentatia aferenta proiectului. Insa, FCRM sustine ca mai exista inca cel putin trei documente care nu au fost facute publice. Reamintim ca Ministerul Economiei a publicat pe site-ul sau contractele de infiintare a societatii Rosia Montana Gold Corporation cu statul roman. Vezi in text care sunt documentele ramase inca secrete.

FCRM constata ca exista inca cel putin trei documente care nu sunt accesibile publicului.

Astfel, in primul document postat pe site-ul ministerului, "Contract de societate 1997" (pentru infiintarea EURO GOLD RESOURCES SA- 11.06.1997), la pagina a doua se mentioneaza sub denumirea de AGREEMENT un contract incheiat intre Gabriel Resources (GR) si Regia Autonoma a Cuprului Deva (Regie), la data de 04.09.1995, alaturi de un act aditional nr. 1 incheiat la 17.10.1996 si actul aditional nr. 2 incheiat la 01.04.1997 intre aceleati parti.

In acelasi paragraf se face referire la o licitatie la care au participat ambele entitati si in urma careia s-a incheiat acest Agreement.

Aceste documente sunt chiar primele acte incheiate de statul roman cu Gabriel Resources in legatura cu proiectul Rosia Montana, si sunt inca secrete.

In aceste conditii, Fundatia Culturala Rosia Montana reitereaza solicitarea adresata autoritatilor statului roman de a face publice toate documentele referitoare la proiectul minier Rosia Montana.

Sursa: HotNews via Andreea Chifan

Mai ai burta ? Vrei sa scapi de ea ? Este timpul să îţi schimbi imaginea despre slăbit.

Slăbitul nu mai are foarte multe secrete dar are în schimb destul de multe reţete. Care este reţeta de succes pentru o slăbire rapidă şi sănătoasă ?

1. Prof. Antrenor Fitness Specialist Mihai Dragomir
2. Conceptul Cardio Mix
3. Concursul Slăbeşte sigur şi natural

Noi am demonstrat ştiiţific că se poate slăbi rapid, sănătos şi natural. Fără pastile, fără operaţii şi tratamente dureroase şi costisitoare, fără băuturi” miraculoase”, mâncăruri sofisticate, diete chinuitoare. Cum ? Formula v-am dezvăluit –o, acum nu vă rămâne decât să vă apucaţi de treabă .

Experienţa noastră ? - 4 ani de concurs , 6 ediţii şi peste 200 de participanţi care au reuşit să slăbească.

Vă puteţi inscrie acum la concurs pe http://www.cardiomix.ro/ (unde găsiţi şi regulamentul concursului) sau prin email la office@cardiomix.ro cu mesajul Concurs Slăbeşte sigur şi natural.

Succes ! Fie ca cel mai slab să câştige !

Aura Calina
PR Cardio Mix
http://www.cardiomix.ro/
http://cardiomix.ro/blog/
office@cardiomix.ro
0723 43 94 75

luni, 5 septembrie 2011

Galeriile Noblesse te invita la un concurs ..

pentru castigarea unei decoratiuni oferite chiar de Galeriile Noblesse! Este vorba despre vaza minimalista din imagine.
Ce trebuie sa faci?
Fotografiaza cel mai frumos amenajat colt din casa ta si incarca fotografia direct pe wall-ul Facebook Galeriile Noblesse in perioada 01-14 sept. 2011.
Fotografia care va primi cele mai multe like-uri din partea utilizatorilor va face fericit un castigator.

duminică, 4 septembrie 2011

Vanzare apartament, oferta speciala.

Daca vreti sa va stabiliti in Bucuresti, un cuplu drag mie si-a pus la vanzare un apartament, 3 camere decomandat, suprafata utila 64 mp, etaj 6/10, bloc solid construit in 1977.

Este foarte bine pozitionat, pentru ca beneficiati de toate facilitatile din apropierea acestuia:
- statii transport in comun (autobuze, troleibuze), metrou;
- parc, scoala, gradinita;
- supermaket-uri (MegaImage si altele), hypermarket-uri (Carrefour, Selgros, Metro, Real, Cora) si alte magazine;
- mall-uri (Sun Plaza, Arena, City Mall);
- piata, banci, spital, farmacii, biserica;
- restaurante si fast-food;
- diverse ateliere de reparatii;
- Toate ferestrele dau in interior, liniste, copaci, parculet pentru copii; blocul e situat la strada, acces rapid.

Alte informatii:
  • apartamentul este foarte bine impartit, are 2 debarale foarte spatioase si incapatoare, o camara idem, precum si balcon inchis.
  • Usa este metalica;
  • Sunt instalate apometre si contoare caldura.
  • Apartamentul necesita renovare, astfel viitorii proprietari il vor putea amenaja dupa dorinta si gusturile lor.
  • In pret sunt incluse aerul conditionat, aragazul si hota, instalate si functionale.
  • Locul de parcare platit este situat chiar in fata scarii si se vizualizeaza de pe balconul si ferestrele apartamentului.
  • Cadastrul si intabularea sunt in lucru si vor fi gata la inceputul lui septembrie.

Pret: 65,000 60.000 EUR

Contact: 0765.764.190
floria.ro

Etichete

(Re)Descoperim RO 5G abonare accesorii accidentare accounting aerobic affairs Afiliat ajutor de bucatar amenda animal anticelulitic antiinflamator antrenor antreprenor anvelope aparat apicol Apple Pay aranjament argan asigurare audiobook auto autodezvoltare automatizare bebe bestseller bijuterii bila bilet bio Bloggeri: Intrebari si Raspunsuri BMW booking brad bratara BT Pay buchete. Craciunite Bucuresti burnout bursa business cadastru cadouri calatorie call calmant camera campanie canapele cancer card carduri carte carte identittate cash cazier judiciar ceai cel mai - cea mai - cei mai - cele mai celulita cilindru de spuma clienti clipuri coach coafura colectie color coltar comunicare concediu concurs contabil contactless coplata coronite Craciun creativ creative credit creier crud culturale cumparaturi curatare curs d'ale gurii dacia de testat diabet dictionar dieta din ciclul "Atzatza spiritele" Din ciclul D'ale vietii dispozitiv diuretic diurna donatie drept. Drogurile drumetie economie electric EMS engleza esarfa esential excavator facebook fara reteta fashion ficat finante Fitbit Pay fizica flexibilitate floral flori foam roller fond formator fotbal fotolii gadget galaxy note Garmin Pay GDPR germana global gps gratuit grup gym hairstylist hemoragii hot news HR Huawei ID IHTIS ilegal Ilfov imagine imbracaminte imobiliare impozit impozite imprumut incaltaminte infoSTB insuficienta cardiaca internship intima inventions n gadgets jobs joc kit la baie laptisor de matca lenjerie Lenovo magazin online management manuka mar marketing masca matase de porumb mecenat medicamente Medicina Pentru Toti mediu menopauza menstruatii miere mobilier mobilitate model momente motion mouse multigroom multimedia music natural nerambursabil neuroplasticitate newsletter ocazie ochi odihna off-road ONG online Orange par parcare Parking pastura pat permis conducere persoana PFA PFI philips piele pietre la rinichi pilates plan de afacere plata platforma pneuri polen popcorn porumb postari postura premii primul privata pro produs program prostata psoriazis radio - TV raliu rapid RCA records redirectionare reducere registrul relaxare reparare restituire resursa retur ride-sharing ridicare rochie rola romania romantice rovinieta rulou S.P.A.M. - Stire Potrivita Actiune Memorabila salariu sales saltele sampon samsung sanatate sarbatori sare scaune scoala scubadiving Seinfeld servicii set slabit smartphone smartwatch SMS Social alert social media sociale software somn spa spatiul privat virtual speciale sponsorizare sponsorizari sport spring SPV start-up nation STB supravietuire tableta talent tapiterii taxa taxe teatru tehnica tensiune terapeut tichete tombola tonic Trafic alert trainer personal trans fat tratament trekking tren tuns ulei umanitar united useful vara vedere veterinar video webinar weekend wella workshop zahar zbor zilier
pictorulfericit.ro