viataverdeviu.ro

duminică, 10 februarie 2013

Pachetul "Decizii radicale" a fost lansat!

Exista patru motive pentru care oamenii renunta inainte de a obtine ceea ce isi doresc:
  • nu pot
  • nu merit
  • nu am ce trebuie
  • nu am motivatie / energie / chef
Motivul nr. 1 - Nu pot (sa fac)
Nesiguranta care te face sa spui lucrul asta este data de obicei de lipsa informatiilor care sa te ajute sa ai o imagine de ansamblu si sa evaluezi ce trebuie sa faci de fapt.

Se rezolva de obicei prin acumulare de informatie (research) pe domeniul in care vrei sa te dezvolti. Cand ceata dispare, dispare si motivul.

Motivul nr. 2 - Nu merit!
Motivul asta este legat de stima de sine si de o decizie radicala luata in copilarie in relatia cu parintii, fratii sau anturajul. Din pacate acest motiv, daca nu il indepartezi, te va impiedica sa ai succes in toate ariile vietii !

Cartea "Decizii Radicale" iti arata cum, prin simpla schimbare a valorilor interne, sa simti ca meriti absolut tot ceea ce obtii. Este cea mai puternica unealta pe care o poti folosi, pentru ca cineva care crede ca merita, atunci stie cu adevarat ca vrea.. si actioneaza in directia respectiva.

Faptul ca nu crezi ca meriti iti inmoaie picioarele si vointa. 

Motivul nr. 3 - Nu am (tine de contextul potrivit)
Acest motiv tine de nevoia profund umana de a ramane in zona de confort. Iesirea din aceasta zona este prin a obtine un "de ce" destul de motivant, iar asta este o decizie radicala pe care trebuie sa o iei despre viitor (eu ii mai spun "decizie strategica", pentru ca te va mentine pe directie mult timp din momentul in care ti-o asumi).

Un exemplu simplu: decid sa ma trezesc cu o ora mai devreme, la 6 AM, ca sa am o ora castigata in tot ce inseamna acumulare pe domeniul in care vreau eu sa ating excelenta. Aceasta este o decizie radicala care schimba viitorul.

Insa ca sa iei astfel de decizii la nivel constient, trebuie sa lucrezi la obiceiurile pe care le ai. "Decizii radicale" te invata cum sa faci asta!

Motivul nr. 4 - Nu am motivatie/energie/chef (ca sa duc pana la capat ceea ce imi pun in cap)
Aici sunt doua aspecte, unul fiziologic si unul psihologic.

Fiziologic, trebuie sa faci ceva cu corpul tau, ca sa ii cresti nivelul de energie: nutritie, stretching, respiratie, hidratare; tot de implementarea de obiceiuri tine si aici te ajuta programul de 30 de zile din spatele cartii "Decizii Radicale".

Psihologic, cel mai probabil, ai o motivatie slaba de a obtine ceea ce iti pui in minte (chit ca vrei sa obtii ceva, sau sa scapi de ceva; chit ca vorbim de aspect financiar, relational, spiritual etc). In cartea "Decizii Radicale", atunci cand ajungi la pagina de identificare a valorilor, simpla identificare a lor concreta te va ajuta sa ai motivatia extrem de puternica de obtinere.

Cei mai multi oameni insa nici macar nu stiu ca ceea ce isi pun in minte nu este in concordanta cu lista proprie de valori. De aici o confuzie personala permanenta si o motivatie (respectiv energie) scazuta inspre a actiona.

Cartea "Decizii Radicale" arata cum sa iei decizii pornind de la valori interne, nu de la lucruri externe, care ti se intampla (triviale). Din interior controlezi si exteriorul.

De ce ai cumpara cartea "Decizii Radicale"?
Pentru ca nu e o carte, ci un pachet care de unelte care sa te ajute sa ai claritate si curaj in asumarea deciziilor. Este cartea celui care se simte confuz, stie ca nu ii convine ceva, dar nu stie exact ce si nici nu are curajul sa actioneze.

Este pentru cel care nu are control asupra destinului lui, care simte ca e tras in stanga si in dreapta si nu isi da seama care e oportunitate si care nu; care nu isi stie valorile la modul internalizat (adica autentic) si nu este in contact cu ele.

Este cartea oamenilor inteligenti, dar care se simt nehotarati. 

Cartea te ajuta sa ai o vointa de fier si sa obtii, pas cu pas, tot ceea ce iti propui, fara sa te uiti inapoi.

Ce contine pachetul?
Pe langa Cartea "Decizii Radicale" mai ai o serie de bonusuri care te vor ajuta sa te dezvolti:
  • CD Audio "Decizii Radicale"; poti sa o pui in cd-playerul din masina sau calculator si sa apesi pe 'play'
  • Decalogul printat in format portofel; odata pus in portofel, respectarea celor 10 "reguli" te vor transforma la baza intr-un om de actiune, care isi asuma propriile decizii
  • Program de 30 de zile de la finalul cartii; este partea practica, doar cu 3 minute de completat pe zi, ca sa poti sa iti urmaresti evolutia!
  • 30 de zile de raspuns prin email; daca faci programul de 30 de zile si apar neclaritati, eu iti raspund la orice intrebare pe mail. Exista totusi o conditie! Conditia este sa faci programul de la finalul cartii ca sa te pot ajuta.
De asemenea, daca te decizi sa cumperi cartea in urmatoarele 4 zile, ai un bonus:
  • Cursul video - "Blocaje in calea dezvoltarii tale" - iti da "hinturi" legate de problemele pe care le intalnim in viata de zi cu zi si care ne impiedica sa obtinem rezultatele pe care le vrem;
Cat costa pachetul "Decizii Radicale"
Cartea este cea mai ieftina metoda posibila ca sa iti dai sansa sa te dezvolti pe tine si sa te transformi intr-un om de actiune.

Cea mai buna invatare este cea care se face prin toate simturile - vaz, auz si facut; pachetul le are pe toate trei: citesti cartea, asculti cd-ul si faci programul de 30 de zile. Iar pretul pentru tot pachetul este de doar 49 de lei.

In plus, daca vei comanda in urmatoarele 4 zile, o sa ai si cursul video "Blocaje in calea dezvoltarii tale", care iti va demonta unele dintre cele mai mari blocaje pe care le ai in viata de zi cu zi, chit ca vorbim de lipsa de energie, motivatie sau claritate in ceea ce faci. Numai bonusul singur si valoreaza cat pretul cerut pe tot pachetul.

Este cel mai frumos cadou pe care ti-l poti face in anul 2013, ca si promisiune personala ca deciziile de acum incolo te vor duce spre prosperitate. Eu, in tot timpul asta, voi fi alaturi de mine. Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi cartea si sa pornesti programul de 30 de zile de la spatele ei.

Inspiratie! 
Andy Szekely

P.S. Ieri, 09 februarie, la ora 12, Andy a trimis un email cu linkul de unde poti face comanda:

Niciun comentariu:

floria.ro

Etichete

(Re)Descoperim RO 5G abonare accesorii accidentare accounting aerobic affairs Afiliat ajutor de bucatar amenda animal anticelulitic antiinflamator antrenor antreprenor anvelope aparat apicol Apple Pay aranjament argan asigurare audiobook auto autodezvoltare automatizare bebe bestseller bijuterii bila bilet bio Bloggeri: Intrebari si Raspunsuri BMW booking brad bratara BT Pay buchete. Craciunite Bucuresti burnout bursa business cadastru cadouri calatorie call calmant camera campanie canapele cancer card carduri carte carte identittate cash cazier judiciar ceai cel mai - cea mai - cei mai - cele mai celulita cilindru de spuma clienti clipuri coach coafura colectie color coltar comunicare concediu concurs contabil contactless coplata coronite Craciun creativ creative credit creier crud culturale cumparaturi curatare curs d'ale gurii dacia de testat diabet dictionar dieta din ciclul "Atzatza spiritele" Din ciclul D'ale vietii dispozitiv diuretic diurna donatie drept. Drogurile drumetie economie electric EMS engleza esarfa esential excavator facebook fara reteta fashion ficat finante Fitbit Pay fizica flexibilitate floral flori foam roller fond formator fotbal fotolii gadget galaxy note Garmin Pay GDPR germana global gps gratuit grup gym hairstylist hemoragii hot news HR Huawei ID IHTIS ilegal Ilfov imagine imbracaminte imobiliare impozit impozite imprumut incaltaminte infoSTB insuficienta cardiaca internship intima inventions n gadgets jobs joc kit la baie laptisor de matca lenjerie Lenovo magazin online management manuka mar marketing masca matase de porumb mecenat medicamente Medicina Pentru Toti mediu menopauza menstruatii miere mobilier mobilitate model momente motion mouse multigroom multimedia music natural nerambursabil neuroplasticitate newsletter ocazie ochi odihna off-road ONG online Orange par parcare Parking pastura pat permis conducere persoana PFA PFI philips piele pietre la rinichi pilates plan de afacere plata platforma pneuri polen popcorn porumb postari postura premii primul privata pro produs program prostata psoriazis radio - TV raliu rapid RCA records redirectionare reducere registrul relaxare reparare restituire resursa retur ride-sharing ridicare rochie rola romania romantice rovinieta rulou S.P.A.M. - Stire Potrivita Actiune Memorabila salariu sales saltele sampon samsung sanatate sarbatori sare scaune scoala scubadiving Seinfeld servicii set slabit smartphone smartwatch SMS Social alert social media sociale software somn spa spatiul privat virtual speciale sponsorizare sponsorizari sport spring SPV start-up nation STB supravietuire tableta talent tapiterii taxa taxe teatru tehnica tensiune terapeut tichete tombola tonic Trafic alert trainer personal trans fat tratament trekking tren tuns ulei umanitar united useful vara vedere veterinar video webinar weekend wella workshop zahar zbor zilier
pictorulfericit.ro